O podjetju

Dolgoletna tradicija

Naša dejavnost sega v leto 1970. Na osnovi dolgoletnih izkušenj izdelujemo vrhunsko pohištvo po meri, hkrati pa si prizadevamo presegati pričakovanja naših naročnikov. Dejavnost se je s pomočjo sodobne strojne tehnologije skozi leta ves čas uspešno razvijala.

Spremljamo pohištvene trende in nenehno težimo k tehnološkemu razvoju, s ciljem zagotavljanja visoke kvalitete naših izdelkov. S sodobno in ekološko usmerjeno tehnologijo sledimo smernicam trajnostnega razvoja.

 


Znanje in razvoj

Naša vizija je stalno zagotavljati inovativni tehnološki razvoj in s pomočjo strokovnega kadra izdelovati vrhunsko kvaliteto pohištva. Cilj je, da postanemo prepoznavni tako na domačem kot na evropskem trgu. Lojalnost zaposlenih in zaupanje stalnih naročnikov je vodilo razvoja in uspešnosti našega podjetja.

Smo ciljno usmerjeni, s sodelavci in poslovnimi partnerji delimo znanje in bogate izkušnje. Za svoje izdelke in storitve prevzemamo odgovornost in temeljimo na pozitivnih uporabniških izkušnjah. Za uresničitev zastavljene vizije stremimo k nenehnemu razvoju podjetja.

 
 
 

Vizitka in lokacija

LESPRING proizvodnja, trgovina in inženiring d.o.o.
Ljubljanska cesta 45, 1241 Kamnik, Slovenija

Matična številka: 8780579000
ID za DDV: SI 24473596
IBAN: SI56 6100 0002 5109 476

Telefon: 030 322 477
E-mail: info@lespring.eu

 
 
 
 
 
 

030 322 477
info@lespring.eu

Ljubljanska cesta 45
1241 Kamnik, Slovenija

 
 
 
LESPRING

Vizitka & lokacija
Kontakt

 

POVEŽIMO SE
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.